Megújult a DeFelsko PosiTector készülékcsaládja

A DeFelsko egy jelentős újítással zárta az előző, illetve kezdte meg az idei évet. A mérőszondáihoz tartozó univerzális készüléktest teljes újragondolásával egy jóval modernebb, a kor követelményeinek sokkal inkább megfelelő eszközt hoztak létre.

A DeFelsko hordozható mérőeszközei eddig is jól ismertek voltak kompakt kialakításukról és egyszerű használatukról. Az amerikai gyártó mégis úgy érezte, elérkezett az idő egy nagyobb mértékű fejlesztésre és frissítésre, mindezt úgy, hogy az alapvető karakterisztika legfeljebb minimálisan változik.

Az egyik legfontosabb újdonság a készülék kijelzőjében keresendő. Annak átmérője pontosan 1 centivel nőtt meg az előző modellhez képest. Emellett immár érintéssel is vezérelhetjük a készüléket, ezzel megkönnyítve a mérési sorozatok átnevezését, megjegyzések rögzítését és a menüben való navigációt. Ennek megfelelően a menü is ráncfelvarráson esett át. Strukturálisan maradtak a jól bevált formánál, ugyanakkor egy frissített, stilizált felhasználó felület létrehozásával akár az egykezes navigáció sem okoz innentől gondot.

 

A DeFelsko termékeire eddig is jellemző strapabírást és tartósságot is tovább növelték. A készülék kialakítása jóval áramvonalasabb, ergonomikusabb lett. A test külseje gumiburkolatot kapott, mely által még biztonságosabban dolgozhatunk vele, és jól bírja akár az egész napos folyamatos használatot is. Ezt segíti még a megnövelt akkumulátor kapacitás is, mely 30%-kal hosszabb üzemidőt garantál. A biztonság további növelése érdekében a készülék tartozéka egy IP65 besorolású, víz-, por- és ütésálló gumitok, mely a zordabb időjárási körülmények közötti használat során válhat hasznunkra. 


 

 


Jó hír továbbá, hogy habár a készüléktest átalakuláson esett át, a szondákkal való kompatibilitás nem csorbult. Az új PosiTector a régebbi szondákkal is ugyanúgy kompatibilis, így a mérésekhez azokkal is probléma nélkül használható.

További kérdés vagy kérés esetén kérem, keressen bizalommal!

Csomós Zilia

Projekt és MIR-vezető 
Telefon: +36 (1) 646 4538 
E-mail: csomos@atestor.hu

 
 

UVCTest - Ingyenes online előadás az Atlas-tól

A COVID-19 világméretű elterjedése és súlyossága eddig soha nem látott mértékben élénkítette fel az érdeklődést az UV-C fertőtleítő hatásai iránt. Mára számos UV-C sugárzást használó készülék található a piacon. Az időszakonként elvégzendő fertőtlenítések egyaránt szükségessé váltak a kórházakban, az autókban, repülőkön, taxikon, vonatokon és más tömegközlekedési eszközökön, csakúgy, mint a kereskedelmi- és lakóhelyiségek, múzeumok, gyárak belső tereiben. 

bővebben

A korróziós vizsgálókamrák legújabb szériája - Ascott Atmosfär Premium

Az Atmosfär kamrák 2013-as bejelentése óta a legspeciálisabb autóipari igényeknek is megfelelő kamrák szinonimái lettek. A kamrák az elmúlt években a korróziós tesztszabványokkal együtt fejlődtek, hogy továbbra is megfeleljenek a legmagasabb igényeknek. Az Atmosfär széria kamrái pedig valóban a korróziós tesztekre használt készülékek élvonalába tartoznak világszerte.

bővebben

Megújult a DeFelsko PosiTector készülékcsaládja

A DeFelsko egy jelentős újítással zárta az előző, illetve kezdte meg az idei évet. A mérőszondáihoz tartozó univerzális készüléktest teljes újragondolásával egy jóval modernebb, a kor követelményeinek sokkal inkább megfelelő eszközt hoztak létre.

bővebben

Sópermet vizsgálat (korrózióvizsgálat) elérhető az ATESTOR-nál!

A sópermet kamrákban végzett korrózióvizsgálatok sokat változtak az elmúlt 15-20 évben, bonyolultabbak és összetettebbek lettek. Erre a változásra azonban szükség is volt, hiszen az egyszerű sópermet kamrás vizsgálatokhoz képest a ciklikus, gyakran klimatikus elemmel társított tesztek sokkal jobban hasonlítanak a valóságban a terméket ért behatásokra, mint az egyszerű sópermet kamrás vizsgálatok.

bővebben

Degradációs UVC teszt az Atlastól

A textileket, műanyagokat, festékeket és más termékeket is egyaránt károsítja a bakteriális fertőtlenítésre használt UV-C sugárzás, mely egyre népszerűbb megoldás a koronavírus-veszély elleni küzdelemben.

bővebben

Óriási űrszimulációs kamra került telepítésre Oxfordshire-ben

Az Egyesült Királyság eddigi és Európa egyik legnagyobb méretű űrszimulációs tesztkamrája került telepítésre az Oxfordshire-ben található National Satellite Test Facility (NSTF) területén. Az Angelantoni Test Technologies (ACS) által a Rutherford Appleton Laboratory (RAL) számára gyártott berendezés beüzemelésének első fázisa ezzel lezártnak tekinthető.

bővebben