ATESTOR Anyagvizsgálat - Méréstechnika Kft.

 

Az ATESTOR Anyagvizsgálat-Méréstechnika Kft-t azért hoztuk létre, hogy segítsünk eljuttatni a legkorszerűbb vizsgálati technológiákat hazai kutatás-fejlesztéssel, minőségellenőrzéssel foglalkozó szakemberek számára.

Cégünk már több, mint 30 éve a méréstechnika meghatározó szereplője Magyarországon.

Működésünk során folyamatosan keressük az új technológiákat, bővítjük tudásunkat, hogy a gyártással, termékfejlesztéssel kapcsolatos problémák területén gyors, hatékony megoldásokat szállítsunk.Fő tevékenységünk az anyagvizsgáló és minőségellenőrző gépek értékesítése, amelyet saját, jól képzett szervizcsapatunk tart karban. Dinamikusan növekvő üzletágunk keretében ügyfeleink szabad laborkapacitásait mérési lehetőséget kereső partnereink felé közvetítjük, amelyet saját eszközparkkal egészítünk ki, hogy a legkülönlegesebb minőségvizsgálati feladatokra is hatékony, gyors megoldást tudjunk nyújtani.

Elsődleges területünk a környezetszimuláció, amely keretében hőmérséklet, pára, napfény, ózon, vibráció, kén-dioxid, sóköd, stb. korrozív hatásait tudjuk szimulálni ezzel segítve partnereink élettartam vizsgálati kutatásait. E területek elősorban a járműiparban, elektronika iparban terjedtek el, de számos megoldást kínálunk bevonatok, csomagolások tesztelésére is.

Vizsgálati portfóliónkban megtalálhatóak még az alapvető fém- és műanyagipari, mechanikai és kémiai anyagvizsgáló eszközök, emellett az energia- és gyógyszeripar részére is szállítunk különleges alapanyagvizsgáló gépeket, illetve beszállítói vagyunk a Honvédségnek, az Állami szerveknek és igyekszünk ezeket a technológiákat egyetemekkel, szakközépiskolákkal is megismertetni.  

Központi irodánk és laboratóriumunk Budapest XIII. kerületében található, de szívesen konzultálunk az Önök telephelyén is. Ha méréstechnikai problémával találkozott, keressen minket bizalommal, mi garantáltan hatékony és ügyfélbarát megoldást kínálunk.

 
Budapest, 2021. március 19.
Nosztrai Ádám Viktor

Elérhetőség

1131 Budapest, Reitter Ferenc utca 132/C 204

Tel: (+36 1) 319 1 319
Fax: (+36 1) 319 2 284
Email: info@atestor.hu