Proceq termékek az Atestor kínálatában!

Cégünk kínálatában korábban már elérhetők voltak a Proceq / Screening Eagle termékei, a vásárlói tapasztalatok pedig azt mutatták, hogy valóban érdemes foglalkozni a gyártó készülékeivel. Korszerű, minőségi és kompakt megoldások több mérési feladatra, melyek sok esetben terepen is megállják a helyüket.


 
A Screening Eagle tevékenységi köre két fő területre fókuszál. Míg a szingapúri Dreamlab márkanév a a szoftveres megoldások és robotika területén számít jelentős hivatkozási alapnak, addig a svájci illetőségű Proceq immár közel 70 éve, 1954 óta a roncsolásmentes vizsgálatokhoz kötődő készülékek vezető gyártója.

A Screening Eagle Technologies legfőbb célja nem más, mint az épített környezet intelligens vizsgálatára szolgáló technológiai platform biztosítása. A fent említett két cég összeolvadásából született cégcsoport küldetése az épített világ védelme szoftverek, szenzorok és adatok által. A vállalat teljeskörű mérési megoldásai az intuitív szoftvereket kombinálja az erőteljes, hordozható szenzorokkal, melyek megbízható adatokat szolgálatatnak az építési és karbantartási döntések meghozatalához. 

Az intelligens és autonóm ellenőrzésből származó adatokon alapuló Screening Eagle jelenleg is meredek növekedési pályán van azon elképzelés megvalósítása felé, amely meghosszabbítja az eszközök élettartamát és növeli a hosszú távú értéküket az eszköztulajdonosok számára.

 

Globális kihívások 

 

A globális infrastruktúra elöregedése és az új eszközök építési hibái hatalmas gazdasági értéket veszélyeztetnek. Utak, hidak, épületek, energia- és közlekedési hálózatok - gazdasági fejlődésünk és közbiztonságunk gerincét alkotó eszközök omladoznak a nem megfelelő ellenőrzés és karbantartás miatt.

A Screening Eagle úttörő szerepet játszik a 68 milliárd dolláros Inspection Tech iparágban, és olyan tehetségeket hoz össze, akik olyan digitálisan működő, intelligens ellenőrzési megoldásokat hoznak létre, amelyek biztosítják a fenntartható eszközök és infrastruktúra AI-alapú jövőjét.

A cégünk kínálatában jelenleg is elérhető Proceq termékek ezt a filozófiát valósítják meg, ezzel olyan mérőeszközöket kínálva a felhasználóknak, melyek hosszútávon is megbízható, egyszerűen használható és a modern kor technológiáinak is teljes mértékben megfelelő megoldást nyújtanak. Legyen szó betonvizsgáló eszközökről, vagy akár kompakt, többféle anyaghoz használható, hordozható keménységmérőkről, a Proceq minden kérdésre ismeri a választ!


 

 


 

 
 

Sópermet szeminárium igényfelmérés

A korábbi években cégünk rendszeresen szervezett különböző elméleti és gyakorlati szemináriumokat különböző méréstechnikai területekkel, vizsgálati kihívásokkal kapcsolatban, a fókusz pedig több alkalommal is a sópermet teszteken és a korrózióvizsgálaton volt. A tendenciát elsősorban a COVID-járvány okozta korlátozások és biztonsági intézkedések szakították meg, de szándékaink szerint ismét a személyes találkozás és a csoportos szemináriumok terepére lépnénk.

bővebben

Metallográfiai csomagok mintaelőkészítéshez

Cégünk gyakran találkozik olyan megkeresésekkel, melyek a metallográfiai mintaelőkészítési megoldásokra vonatkoznak. Mivel kínálatunkban készülékek és fogyóanyagok egyaránt megtalálhatók, mindig örömmel segítünk partnereinknek. Ez sokszor trükkös feladat, hiszen ahány anyagtípus, annyiféle ideális mintaelőkészítési megoldás, mi pedig mindig igyekszünk a leginkább személyre szabott, a végletekig optimalizált megoldást kínálni. Ennek szellemében állítottuk össze legújabb csomagajánlatainkat, melyekben metallográfiai készülékeket és teljes metallográfiai sorokat kínálunk kedvező áron! A készülékek természetesen csak a folyamat egyik részét képezik, anyag- és mintatípustól függően különböző fogyóanyagokra is szükség lehet, melyet egyedi ajánlat alapján szintén biztosítani tudunk. Ha felkeltettük érdeklődését, keressenek minket megadott elérhetőségeink valamelyikén és találjuk meg együtt a legideálisabb mintaelőkészítési megoldást!  

bővebben

Proceq termékek az Atestor kínálatában!

Cégünk kínálatában korábban már elérhetők voltak a Proceq / Screening Eagle termékei, a vásárlói tapasztalatok pedig azt mutatták, hogy valóban érdemes foglalkozni a gyártó készülékeivel. Korszerű, minőségi és kompakt megoldások több mérési feladatra, melyek sok esetben terepen is megállják a helyüket.

bővebben

Elindult az atestore.hu webáruház!

Régóta készültünk rá, sok munkát és finomhangolást igényelt, de végre örömmel számolhatunk be róla, hogy elindult az atestore.hu, cégünk méréstechnikai műszer és fogyóanyag webáruháza.

bővebben

Kérdezz-felelek Matt Kreiner termékmenedzserrel a Hitachi új, FT230 XRF készülékéről

Matt Kreiner a Hitachi bevonatelemző készülékeinek gyártásáért felelős termékmenedzser. Munkája során A Hitachi világszerte jelenlévő, különböző iparágakban tevékenykedő, bevonatokkal dolgozó felhasználói hálózatára fókuszál és igyekszik új megoldásokat találni azokra a kihívásokra, melyekkel a partnerek a napi munka során szembesülnek. A cégnél töltött 19 éve során jelentős tapasztalatot szerzett az XRF technológiával kapcsolatban és számos különböző szerepben próbálhatta ki magát.

bővebben

Akasel – a legújabb gyártó az Atestor portfóliójában

Cégünk folyamatosan keresi azokat a lehetőségeket, melyek megragadásával még tovább fejleszthetők az általunk kínált megoldások, illetve szélesíthető a termékpaletta. Ezek a kedvező opciók pedig sokszor nem is konkrét készülékekben öltenek testet, hanem kisebb, de annál hasznosabb termékekben. Az Akasel érkezésével ezúttal kiváló ár/érték arányú metallográfiai fogyóanyagokkal bővült a kínálat.

bővebben