2019 színe a Living Coral

living coral
living coral

A Pantone minden év decemberében meghatározza a következő évre jellemző divatszínt. 2019-re egy meglehetősen merész döntéssel rukkoltak elő, a korall színt választva. 2019-ben az év színe nem más, mint  Living Coral.Vibráló, mégis lágy. A PANTONE 16-1546 Living Coral melegséget és teltséget áraszt, mely folyamatosan változó környezetünkben a derűt és kényelmet jelképezi.
 

A digitális technológia és közösségi média támadásszerűen és egyre inkább beágyazódik a midennapjainkba. Erre reagálva keressük az autentikus és magával ragadó élményeket, melyek biztosítják a kapcsolódást és az intimitást. Társaságkedvelő és szellemes: a PANTONE 16-1546 Living Coral vonzó természete vidám tevékenységekre sarkall. Az optimizmus és az örömök keresésének velünk született igényét szimbolizálva testesíti meg játékos szenvedélyünket.

 


 

A PANTONE Living Coral a modern élet fúzióját reprezentáló, gondoskodó szín, mely természetes környezetünkben is megjelenik, ugyanakkor élénk jelenlétet is mutat a közösségi médiában.
 

"A szín egy kiegyenlítő lencse, melyen keresztül megtapasztaljuk természetes és digitális valóságainkat, ez pedig különösen igaz a Living Coral színre.  A fogyasztók emberi és társadalmi kapcsolatokra való sóvárgását alapul véve,  a  PANTONE Living Coral az emberséges és bátorító minőséget jelképezve olyan húrokat pendít meg, melyek erre az igényre válaszolnak."  - Leatrice Eiseman

 

A PANTONE 16-1546 Living Coral a természetben található színek kívánt, ismerős és energizáló aspektusát bocsátja ki. emits the desired, familiar, and energizing aspects of color found in nature. Dicsőséges, mégis nehezen megfogható, tenger alatti megjelenésével ez az életteli és pezsgő szín a szemet és az elmét is megigézi. Természetesen sokszínű ökoszisztémánk közepén elhelyezkedve, a PANTONE Living Coral a korallszigetek kaleidoszkopikus, rengeteg színnek "menedéket adó" megjelenését idézi fel.

 

 
 

Óriási űrszimulációs kamra került telepítésre Oxfordshire-ben

Az Egyesült Királyság eddigi és Európa egyik legnagyobb méretű űrszimulációs tesztkamrája került telepítésre az Oxfordshire-ben található National Satellite Test Facility (NSTF) területén. Az Angelantoni Test Technologies (ACS) által a Rutherford Appleton Laboratory (RAL) számára gyártott berendezés beüzemelésének első fázisa ezzel lezártnak tekinthető.

bővebben

Ascott - Mindig válasszuk az eredetit!

A kétes eredetű, hamisított termékek a kereskedelmi piac egészét behálózzák. A kisebb használati tárgyaktól, ruhaneműktől kezdve, a komolyabb értéket képviselő műszaki cikkekig - kis keresgélés után - gyakorlatilag mindennek megtaláljuk a töredék áron elérhető, ám silányabb minőségű mását. A kép azonban sokszor megtévesztő lehet, hiszen sok esetben a hamis termék a megszólalásig hasonlít eredeti társára, a "rafináltabbak" pedig akár a gyári logóval is ellátják az adott cikket, tovább nehezítve a laikus vásárlók dolgát. Azt gondolhatnánk, hogy ez a tendencia az olyan magas árkategóriát és műszaki összetettséget képviselő termékeknél, mint pl. egy klíma- vagy sópermet kamra, nem érvényes. Az Ascott figyelmeztetése azonban egyértelmű: a kamrák piacán is óvakodnunk kell a másolatoktól.

bővebben

Atlas XenoTest 440 napfényszimulációs készülékek

Sokoldalú, költséghatékony Atlas XenoTest 440 napfényszimulációs készülék

bővebben

Klímakamra trend, avagy miért fontos fejlődni?

A különböző környezetszimulációs eszközök élettartama hosszú, ezáltal működésük során a megfelelő üzembiztosság mellett a mindenkori informatikai előírásoknak is meg kell felelniük, nem beszélve a felhasználói elvárásokról. Mindezekre nyújtanak kiváló megoldást az Angelantoni készülékei, az intuitív vezérlőfelület az új készülékekbe már egy beépített 10,1”-os érintőképernyőn is elérhető.

bővebben

Fenix 200 analóg telepített Rockwell keménységmérő

Itt az új FENIX 200-as család!   A FENIX 200-as család manuális és félautomata Rockwell/Brinell keménységmérőket tartalmaz. Egyszerű kezelés, kedvező ár/érték arány jellemzi. Tekintse meg keménységmérőinket!  

bővebben

PV1210 sópermet szabvány

PV1210 sópermet szabvány, avagy amiről érdemes tudni Magyarországon igen népszerű szabványnak számít a PV1210 (VW/Audi)) amely egy kvázi klimatikus elemet tartalmazó sópermet tesztet ír elő. Maga a szabvány nagyon hasonló a VDA 621-415 és az ISO11997 szabványokhoz (az áthivatkozások miatt a DIN 50 017 szabvány is ide sorolható). Miről is szól a PV1210?

bővebben