2018 színe az ultraibolya

A Pantone minden év decemberében meghatározza a következő év divatszíneit. Nem volt ez másként 2017 decemberében sem.
 

2018-ban a titokzatosan merész, misztikus szín lett a tuti befutó: az ultraibolya(18-3838). Sokszor felmerül, hogy vajon miért az adott színeket választják.

Leatrice Eiseman a Pantone ügyvezetője a következőket mondta : „A lila egy bonyolult szín. Bonyolult világban élünk, ezért egy bonyolult színt választottunk.”

Az biztos, hogy az év színe idén is nagy figyelmet kap. A kozmetikai iparban, lakberendezésben, textil és fonal piacon pasztell szintek dömpingje kezdőhet hamarosan.

A Pantone cég a színskálák és színazonosítók mellett egyre több ajándéktárgyat készít. Színes, vidám és egyedi kiegészítői lehetnek bármely irodának vagy lakásnak. Legyen szó telefontokról, karóráról, vagy színes kávéfőzőről, sok ajándéktárgyat találunk. Minden évben, így idén is elkészül az "Év bögréje" is amely színe a drámai módon provokatív és átgondolt lila rámutat az eredetiségre, a leleményességre és jövőt jelképezi.

 
 

Klímakamra trend, avagy miért fontos fejlődni?

A különböző környezetszimulációs eszközök élettartalma hosszú, ezáltal működésük során a megfelelő üzembiztosság mellett a mindenkori informatikai előírásoknak is meg kell felelni ezen eszközöknek, nem beszélve felhasználói elvárásokat. Mindezekre nyújt kiváló megoldást az Angelantoni készülékei, az intuitív vezérlőfelület az új készülékekbe már egy beépített 10,1”-os érintőképernyőn is elérhető.

bővebben

Akciós ajánlat univerzális keménységmérőre

Az INNOVATEST gyártó akciót hirdet! A Nemesis 9000-es család egyik tagja, a Nemesis 9001 készülék, mely 1-250 kg terheléstartománnyal rendelkezik, Vickers, Brinell, Rockwell keménységmérésre alkalmas, univerzális keménységmérő a készlet erejéig kedvezményes áron érhető el.  

bővebben

Fenix 200 analóg telepített Rockwell keménységmérő

Itt az új FENIX 200-as család!   A FENIX 200-as család manuális és félautomata Rockwell/Brinell keménységmérőket tartalmaz. Egyszerű kezelés, kedvező ár/érték arány jellemzi. Tekintse meg keménységmérőinket!  

bővebben

Klímakamrák múltja és jövője

Egy érdekes újságcikkre bukkantunk egy archívumban. Az alábbi képen szereplő eredeti hirdetés Olaszországban került feladásra még 1954-ben internet és a modern technika hiányában egy újságban jelent meg.  

bővebben

PV1210 sópermet szabvány

PV1210 sópermet szabvány, avagy amiről érdemes tudni Magyarországon igen népszerű szabványnak számít a PV1210 (VW/Audi)) amely egy kvázi klimatikus elemet tartalmazó sópermet tesztet ír elő. Maga a szabvány nagyon hasonló a VDA 621-415 és az ISO11997 szabványokhoz (az áthivatkozások miatt a DIN 50 017 szabvány is ide sorolható). Miről is szól a PV1210?

bővebben

Új Defelsko mikroszonda!

Az  EXTRA hosszú F90ES rétegvastagságmérő szonda a Positector 6000-es készülékekhez csatlakoztatható.

bővebben