RDM HSP-1 Pot Heat Sealer

hsp 1
hsp 1

Az RDM HSP-1 Pot Heat Sealer magas minőségű zárófóliák hegesztésére alkalmas. Ezek a fóliák elsősorban különböző dobozos/tálcás termékek lezárására használatosak (pl. joghurtok, krémek stb.). A HSP-1 laboratóriumi tesztekre és prototípusok készítésére alkalmas. A készülék max. 150 mm átmérőjű fóliák hegesztésére alkalmas.

SZABVÁNYOK

Tulajdonságok
A HSP-1 and HSP-1-P hőhegesztők olyan személyre szabható technológiával rendelkeznek, melyek lehetővé teszik a különböző csomaglófóliák/tetők magas minőségű hőhegesztését.
Az egyedileg gyártott  edénytartó és  hegesztőlemez egyszerre egy edény lezárására alkalmas, vagy akár több hegesztés elhelyezésére ugyanazon a csomagoláson.

Az edényeket kézzel kell behelyezni, míg a zárófólia/tető vagy egy kisebb hengerről kerül felhelyezésre, vagy szintén kézzel kell elvégeznünk azt.

A panel irányítók a hegesztési paraméterek rugalmas beállításait teszik lehetővé (hőmérésklet, nyomás, időtartam), emellett pedig riasztják a felhasználót a különböző hegesztési vagy folyamatbeli hibák esetén.

A robusztus keret, a 'pack-in-place' szenzorok, az egyszerű kezelés és a rögzített csúszásgátlók biztosítják a biztonságos és megismételhető működést.
 
Előnyök
• Személyre szabható techonlógia a hegesztőfej beállításaihoz alkalmazkodva
• Megfelel az ISO11607, és egyéb belső szabványoknak
• Magas minőségű, megismételhető hegesztések, a kezelő által nem befolyásolva.
• Sokoldalú felhasználás edényekhez, dobozokhoz, tálcákhoz stb.
• Alacsony karbantartási igény - éves kalibráció

HSP-1: Lapos hegesztőfej,  150 x 150mm (fix), egyedi edénytartóval (cserélhető). Hőhegesztő kezelőmodul, digitális hőmérséklet és nyomásjelzővel, illetve analóg időzítővel.
HSP-1-P: Profi hegesztőfej, 150 x 150mm-ig (cserélhető), egyedi edénytartóval (cserélhető). Hőhegesztő kezelőmodul, digitális hőmérséklet és nyomásjelzővel, illetve analóg időzítővel.