Színbiztonság az ellátási lánc egészében

A komplex ellátási láncok, melyek több részleget és helyszínt is összefognak gyakran produkálhatnak inkonzisztens színeket a folyamat során.
A NetProfiler szoftver és színszabványok felhőalapú keveréke, az X-Rite saját fejlesztése ,mely csökkenti a különböző mérőeszközök közötti eltéréseket. Ezzel együtt lehetővé teszi a felhasználó számára a színmérő eszközök teljesítményének optimalizálását, kijavítva a használatból, működési körülményekből, vagy az eszköz korából fakadó problémákat. 
A csomag tartalmazza a NetProfiler szoftvert, NetProfiler Kalibrált Csempeszettet (kerámiacsempe és Munsell színszabvány-szett), és az egy évig érvényes szoftver licenszet.
A NetProfiler teljes ellátási láncban történő folyamatos használata által lehetővé teszi a spektrális színadatok pontos továbbítását a tinta és más színezőanyagok formulációjához, minőségellenőrzéshez. Emellett a Pantone és más speciális színekéhez is, ahol alacsony a tűréshatás és nincs lehetőség a hibázásra.
Könnyen használható megoldás, mely egy munkafolyamat alapvető eleme. 
A mérési hibák sok különböző faktor eredményei lehetnek és és profilozás által korrigálhatók. 
Ez a könnyen használható megoldás elősegíti a mérési hibákból fakadó többletköltségek csökkentését, azonosítja a szervizt igénylő eszközöket és segíti a pontatlan színek elkerülését a gyártási folyamat során.

 
Előnyök
  • Lehetővé teszi a színekre vonatkozó elfogadási kritériumok és minőség standardizálását több helyszín között is.
  • Eszközök széles skáláját profilozza a pontos teljesítmény biztosítása érdekében, internetkapcsolattal, vagy anélkül.
  • A kifinomult monitorozási eszközök folyamatos futtatásra konfigurálhatók a megelőző karbantartás érdekében. Ezzel észlelhetők a pontatlanságok, potenciális problémák és a szervizt igénylő eszközök, így csökkentve a színekből fakadó plusz munkát.
  • Automatikus emlékeztető, ha egy eszköz profilozásra szorul, ezzel biztosítva, hogy a színmérők mindig csúcsteljesítményen dolgoznak.
  • Fejlesztett kalibrációs csempe és a kézi eszközökre optimalizált új konfigurációk.

Mérési körülmények: Reflectance, SCI / SCE
Konfigurációs opciók: Ipari telepített, Ipari kézi, Grafikai kézi
Elérhető nyelvek: eXact, eXact XP, Ci4200, Ci52, Ci62, Ci64, 962, 964, Color i5, Color i7, CE-7000A, Ci7600, Ci7800, SP62, SP64, IntelliTrax 2
Mobileszköz kompatibilitás: Nincs
Mit tartalmaz?: Szoftver és leíráson Pendrive-on, Kalibrációs csempék
Android/Apple iOS/Macintosh: Nem
Windows: Win 7, Win 10
Szükséges lemezterület: 5 GB
Csatlakozás : USB-port
Felbontás: 1024 x 768
Internetkapcsolat: Igen
Memória: 2 GB