MetaVue™ VS3200 érintémentes színmérő

MetaVue VS3200 1 MetaVue VS3200 1
MetaVue VS3200 1 MetaVue VS3200 1

Az X-Rite MetaVue™ VS3200 érintésmentes színmérő minőségellenőrzési folyamatokhoz és színformulációra is alkalmas. Egy rendkívül sokrétű és pontos eszköz a nedves és száraz festékek, műanyagok, kozmetikumok és kicsi, vagy szokatlan alakú minták színméréséhez.

Az érintésmentes színmérés piacvezetője

A bevonatok, műanyagok, kozmetikumok stb. gyártása során a szín rendkívül fontos. Akár műanyag alkatrészeket, kozmetikumokat vagy nedves bevonatokat mérünk, ez a sokoldalú, érintésmentes színmérő felgyorsítja a színformulációt, a színmérést és a minőségellenőrzési folyamatokat.
A veszteség csökkentésével egyidőben a mérési ciklus ideje is mérséklődik. Ez különösen olyan környezetben fontos, ahol a gyártási színek gyakran változnak.

A MetaVue VS3200 érintésmentes színmérő páratlan sokoldalúságot és színmérési pontosságot kínál. Egyedülálló tulajdonságai biztosítják mind a laboratóriumi, mind a minőségellenőrzési folyamatok akadálytalan lefolyását.
Az érintésmentes mérésnek köszönhetően a gyártók a szabálytalanabb, nem sík mintákkal is könnyedén boldogulhatnak, csakúgy mint a folyadékokkal, pasztákkal, porokkal és gélekkel, mindezt az eszköz beszennyezése nélkül.

Előnyök
 • A 2mm és 12mm közötti appertúraméreteknek köszönhetően rugalmasan és könnyen használható több típusú minta méréséhez is.
 • Pontos digitális célzás, melynek köszönhetően a felhasználó gyorsan és könnyen kiválaszthatja a pontos, mérni kívánt célterületet.
 • Tárolható mintaképek, a mérések nyomonkövetéséhez és a képek későbbi előkereséséhez referenciaként.
 • A meglévő munkafolyamatokba építhető, ezzel elkerülve az új adatbázis építésének szükségességét. Kompatibilis az X-Rite VS450 és 954 adataival.
 
Kiegészítők
 • A MetaVue VS3200 intuitív és könnyen használható a behúzható mintapozicionálóval, mely javítja a felhasználói élményt és könnyen tisztítható.
 • Kompatibilis az X-Rite Color iMatch és Color iQC szoftverekkel a gyors és pontos színformulációhoz és hatékony minőségellenőrzési folyamatokhoz. 
 • Állítható tartozékai közé tartozik egy állvány, mely segítségével az eszköz kb. 8 centivel az asztallap szintje fölé helyezhető, ezáltal különböző vastagságú minták is mérhetőek.
 • A ki- és becsúsztatható, cserélhető tálcáknak köszönhetően a paszták, porok és folyadékok mérése is leegyszerűsödik. 
 • Az asztali állvány egy mintatartó karral egészíti ki az eszközt, mely pl. a műanyag minták mérésékor lehet segítségünkre.
 • Egy zöld kalibrálócsempe, illetve a kalibrációs tanúsítvány tartozék.
 • A NetProfiler szoftver segítségével az eszköz teljesítménye optimalizálható.

Appertúra: 2 - 12 mm
Kommunikációs interfész: USB
Méretek (Sz x M x H): 24.8 x 18 x 18.4 cm
Működési páratartalom: 0% - 85% (kondenzációmentes)
Reflexiós appertúra: 14 mm
Kijelző: nincs
Műszerek közötti reprodukálhatóság: 0.15 avg CIELAB
Fényforrás: Full spektrum LED
Mérési ciklus ideje: < 8 másodperc
Mérési geometria: 45/0
Mérési pont: 2 - 12 mm
Mérési távolság: 50 mm
Fotometriás tartomány: 0% - 150%
Fotometriás felbontás: 10nm
Rövid távú megismételhetőség - Fehér: 0.025 CIELAB
Szoftverfejlesztő készlet: van
Spektrális tartomány: 400nm - 700nm
Státusz panel: Tri-Color LED
Tárolási hőmérséklet: -20°C - 70°C
Eszköz színe: fekete és ezüst
Elektromos csatlakozás: Univerzális, 100 - 240 VAC

MetaVue VS3200