Bemutatkozik a DeFelsko új hordozható BARCOL keménységmérője

A DeFelsko hordozható BARCOL keménységmérőjével mérhető a könnyűfémek, például alumínium, alumíniumötvözetek, réz, sárgaréz és egyéb anyagok keménysége, továbbá például a keményebb műanyagokat és a szálerősítésű műanyagok keménységmérésére is alkalmas!
A DeFelsko új hordozható Barcol keménységmérőt fejlesztett ki és kezdte el forgalmazni a saját variálható készüléktest és szondák világában. 
 

  • Egyszerűen kezelhető és leolvasható a mérési eredmény a digitális kijelzőről
  • Könnyű, hordozható eszköz, bármilyen irányban használható
  • hasonló a 934-1 Barcol keménységmérőhöz
  • Ellenőrző lapokkal a csomagban
  • Megfelel a nemzetközi szabványoknak, pl. ASTM
  • Folyamatos szórás, átlag és min.-max. értékek kijelzése a képernyőn
  • USB, Bluetooth és WiFi kapcsolódás (Advanced model)
  • Olaj, por, víz, egyéb szennyeződés és ütésálló masszív készülék
  • AAA elemmel használható
  • Megfordítható kijelző


Műszaki paraméterek:
Mérési tartomány 20 - 100 Barcol
Felbontás 0,1 Barcol
Pontosság  +/- 2 Barcol
Készülék méretei 137 x 61 x 28 mm
Készülék súlya 140g (elemek nélkül)
            

 
 

Óriási űrszimulációs kamra került telepítésre Oxfordshire-ben

Az Egyesült Királyság eddigi és Európa egyik legnagyobb méretű űrszimulációs tesztkamrája került telepítésre az Oxfordshire-ben található National Satellite Test Facility (NSTF) területén. Az Angelantoni Test Technologies (ACS) által a Rutherford Appleton Laboratory (RAL) számára gyártott berendezés beüzemelésének első fázisa ezzel lezártnak tekinthető.

bővebben

Ascott - Mindig válasszuk az eredetit!

A kétes eredetű, hamisított termékek a kereskedelmi piac egészét behálózzák. A kisebb használati tárgyaktól, ruhaneműktől kezdve, a komolyabb értéket képviselő műszaki cikkekig - kis keresgélés után - gyakorlatilag mindennek megtaláljuk a töredék áron elérhető, ám silányabb minőségű mását. A kép azonban sokszor megtévesztő lehet, hiszen sok esetben a hamis termék a megszólalásig hasonlít eredeti társára, a "rafináltabbak" pedig akár a gyári logóval is ellátják az adott cikket, tovább nehezítve a laikus vásárlók dolgát. Azt gondolhatnánk, hogy ez a tendencia az olyan magas árkategóriát és műszaki összetettséget képviselő termékeknél, mint pl. egy klíma- vagy sópermet kamra, nem érvényes. Az Ascott figyelmeztetése azonban egyértelmű: a kamrák piacán is óvakodnunk kell a másolatoktól.

bővebben

Atlas XenoTest 440 napfényszimulációs készülékek

Sokoldalú, költséghatékony Atlas XenoTest 440 napfényszimulációs készülék

bővebben

Klímakamra trend, avagy miért fontos fejlődni?

A különböző környezetszimulációs eszközök élettartama hosszú, ezáltal működésük során a megfelelő üzembiztosság mellett a mindenkori informatikai előírásoknak is meg kell felelniük, nem beszélve a felhasználói elvárásokról. Mindezekre nyújtanak kiváló megoldást az Angelantoni készülékei, az intuitív vezérlőfelület az új készülékekbe már egy beépített 10,1”-os érintőképernyőn is elérhető.

bővebben

Fenix 200 analóg telepített Rockwell keménységmérő

Itt az új FENIX 200-as család!   A FENIX 200-as család manuális és félautomata Rockwell/Brinell keménységmérőket tartalmaz. Egyszerű kezelés, kedvező ár/érték arány jellemzi. Tekintse meg keménységmérőinket!  

bővebben

PV1210 sópermet szabvány

PV1210 sópermet szabvány, avagy amiről érdemes tudni Magyarországon igen népszerű szabványnak számít a PV1210 (VW/Audi)) amely egy kvázi klimatikus elemet tartalmazó sópermet tesztet ír elő. Maga a szabvány nagyon hasonló a VDA 621-415 és az ISO11997 szabványokhoz (az áthivatkozások miatt a DIN 50 017 szabvány is ide sorolható). Miről is szól a PV1210?

bővebben