Ki kicsoda? Autopro interjú

Szappanos György (fotó: Pataki Gábor)
Szappanos György (fotó: Pataki Gábor)

Pataki Gábor interjúja cégünk vezetőjével az Autopro részére „Hangsúlyossá vált a kkv cégek saját termékfejlesztése” címmel.

Az ATESTOR Kft. ügyvezető igazgatója jónak látja a magyar autóipari cégek lehetőségeit, elárulta, milyen dilemmával kell megküzdeniük a beszállítással foglalkozó vállalkozásoknak, rámutatott hogy szerinte milyen lehetőségeket kell megragadnia a magyar kkv szektornak – de egy még megvalósulatlan álmát sem titkolta el. Interjú Szappanos Györggyel.


– Ha valaki még sose hallott volna az ATESTOR Kft-ről, annak röviden hogyan mutatná be a céget?

– Vizsgáló- és mérőműszerek kereskedelmével, szervizével és szaktanácsadással foglalkozó magyar vállalkozás vagyunk.

– Mekkora piaca van ezeknek a berendezéseknek itthon?

– Hogy pontosan mekkora a piac, nem tudom, mert nincsenek ilyen statisztikák, de a mi éves értékesítési volumenünk körülbelül 40-50%-át a járműipari gyártók, és beszállítók jelentik. Egy másik nagyjából 40%-ot pedig azok az oktatási intézmények és kutató intézetek, amelyeknek valamilyen kapcsolódása van az autóiparhoz.

Teljes interjút itt találja:

http://www.autopro.hu/ki-kicsoda/Szappanos-Gyorgy-Hangsulyossa-valt-a-kkv-cegek-sajat-termekfejlesztese/3459/

 
 

Klímakamra trend, avagy miért fontos fejlődni?

A különböző környezetszimulációs eszközök élettartalma hosszú, ezáltal működésük során a megfelelő üzembiztosság mellett a mindenkori informatikai előírásoknak is meg kell felelni ezen eszközöknek, nem beszélve felhasználói elvárásokat. Mindezekre nyújt kiváló megoldást az Angelantoni készülékei, az intuitív vezérlőfelület az új készülékekbe már egy beépített 10,1”-os érintőképernyőn is elérhető.

bővebben

Akciós ajánlat univerzális keménységmérőre

Az INNOVATEST gyártó akciót hirdet! A Nemesis 9000-es család egyik tagja, a Nemesis 9001 készülék, mely 1-250 kg terheléstartománnyal rendelkezik, Vickers, Brinell, Rockwell keménységmérésre alkalmas, univerzális keménységmérő a készlet erejéig kedvezményes áron érhető el.  

bővebben

Fenix 200 analóg telepített Rockwell keménységmérő

Itt az új FENIX 200-as család!   A FENIX 200-as család manuális és félautomata Rockwell/Brinell keménységmérőket tartalmaz. Egyszerű kezelés, kedvező ár/érték arány jellemzi. Tekintse meg keménységmérőinket!  

bővebben

Klímakamrák múltja és jövője

Egy érdekes újságcikkre bukkantunk egy archívumban. Az alábbi képen szereplő eredeti hirdetés Olaszországban került feladásra még 1954-ben internet és a modern technika hiányában egy újságban jelent meg.  

bővebben

PV1210 sópermet szabvány

PV1210 sópermet szabvány, avagy amiről érdemes tudni Magyarországon igen népszerű szabványnak számít a PV1210 (VW/Audi)) amely egy kvázi klimatikus elemet tartalmazó sópermet tesztet ír elő. Maga a szabvány nagyon hasonló a VDA 621-415 és az ISO11997 szabványokhoz (az áthivatkozások miatt a DIN 50 017 szabvány is ide sorolható). Miről is szól a PV1210?

bővebben

Új Defelsko mikroszonda!

Az  EXTRA hosszú F90ES rétegvastagságmérő szonda a Positector 6000-es készülékekhez csatlakoztatható.

bővebben