HB100 Brinell optikai kiértékelő rendszer

Innovatest HB100 Brinell optikai kiértékelőrendszer Innovatest HB100 Brinell optikai kiértékelőrendszer
Innovatest HB100 Brinell optikai kiértékelőrendszer Innovatest HB100 Brinell optikai kiértékelőrendszer

Az Innovatest HB100 video kiértékelő rendszer optimális megoldás minden analóg mérőlupéval ellátott keménységmérőhöz, így akkor sem kell lemondani a modern kor lehetőségeiről, ha egy hagyományos keménységmérővel dolgozik.

Az Innovatest HbB100 kiértékelő rendszer ideális megoldás Brinell lenyomatok gyors és egyszerű vizsgálatára. A lenyomat értékelésekor ki kell választani, hogy milyen golyóval (1 - 2 - 2,5 -5 - 10 mm) és mekkora terheléssel (1-3000 kgf) végeztük a vizsgálatot, majd a készülék a lenyomat méreteiből számítja ki a keménységértéket.

Az eszköz mágneses talpa mérés közben megtapad a mágnesezhető mintákon, ezzel segítve a pontos mérést.

Használata egyszerű, nem igényel nagy gyakorlatot. Helyezze a mikroszkópot a lenyomatra, nyomja meg a mérés indítása gombot és határozza meg a kijelzőn megjelenő kép alapján a lenyomat átmérőjét.

Az átmérő leolvasás pontossága 0,001 µm.

A készülékben alsó- és felső határ is beállítható. Azt, hogy a kapott eredmény megfelel-e a toleranciáknak, egy nagy zöld "yes" vagy egy nagy piros "no" gomb mérés után azonnal kijelzi a képernyő jobb felső sarkában. Így a lehető leggyorsabban információt kaphatunk a termék megfelelőségéről.

A mért eredményekke együtt a lenyomatképek is mentésre kerülnek, így, ha később elő kell venni egy korábbi mérést, nem kell a mintadarabot újra lemérni, elég csak a HB100 rendszerében meggyőződni arról, hogy jól lett-e felvéve az átló. A kép mellett mentésre kerül még a kiértékelés ideje, a kezelő azonosítója, és az esetlegesen párhuzamosan használt más keménység skálák értékei is.

A lenyomat mérete automatikusan, vagy a felhasználó által is megadható.

A mentett adatok excelbe importálhatóak további használatra.

Az utolsó 5 mérés eredménye mindig megjelenik a kijelzőn,így egy pillantással láthatja, hogy az aktuális minta keménysége, hogy alakul a többihez képest. Ennek köszöhetően az esetleges standard eltéréseket, viszonylag hamar, mondhatni egy szempillantás alatt, ki lehet szűrni.
Keménység skála: Brinell
Terhelés (kgf): 1-3000
Tömeg: 650 g
Áramellátás: akkumulátor, 300 mA
Méretek (WxDxH): ?45x270 mm (hordtáskában: 380x265x150 mm)
Alumínium hordtáska

PC vagy laptop

Akkumulátor töltő