testorg partner Győri labor

Pánczél Zoltán a laboratóriumban (Fotó: Moór Dávid) forrás: autopro.hu
Pánczél Zoltán a laboratóriumban (Fotó: Moór Dávid) forrás: autopro.hu

Az Atestor Kft által forgalmazott mérőberendezéseket sok magyarországi labor használja. Ezen laborok egyike az Atestor új vállalkozásának a testORG partner laborja, a győri Széchenyi István Egyetem csomagolás- és anyagvizsgáló laborja.

Tavaly az autopro.hu beszámolt a november 21-i átadásról (CIKK).

Most Dr Pánczél Zoltán egyetemi docenssel készítettek interjút....


Ízelítő a cikkből:

Hogy mi a közös egy pelenkában és egy elektronikus kulcsban? A választ a győri Széchenyi István Egyetem csomagolás- és anyagvizsgáló laborjában találjuk meg.

–  Mindegyikkel! – tömören ez volt a válasza Pánczél Zoltánnak az autopro.hu azon kérdésére, hogy az autóipar mely szereplőivel állnak/álltak kapcsolatban. 

A teljes cikk itt található...

 
 

Akciós ajánlat univerzális keménységmérőre

Az INNOVATEST gyártó akciót hirdet! A Nemesis 9000-es család egyik tagja, a Nemesis 9001 készülék, mely 1-250 kg terheléstartománnyal rendelkezik, Vickers, Brinell, Rockwell keménységmérésre alkalmas, univerzális keménységmérő a készlet erejéig kedvezményes áron érhető el.  

bővebben

Fenix 200 analóg telepített Rockwell keménységmérő

Itt az új FENIX 200-as család!   A FENIX 200-as család manuális és félautomata Rockwell/Brinell keménységmérőket tartalmaz. Egyszerű kezelés, kedvező ár/érték arány jellemzi. Tekintse meg keménységmérőinket!  

bővebben

Klímakamrák múltja és jövője

Egy érdekes újságcikkre bukkantunk egy archívumban. Az alábbi képen szereplő eredeti hirdetés Olaszországban került feladásra még 1954-ben internet és a modern technika hiányában egy újságban jelent meg.  

bővebben

PV1210 sópermet szabvány

PV1210 sópermet szabvány, avagy amiről érdemes tudni Magyarországon igen népszerű szabványnak számít a PV1210 (VW/Audi)) amely egy kvázi klimatikus elemet tartalmazó sópermet tesztet ír elő. Maga a szabvány nagyon hasonló a VDA 621-415 és az ISO11997 szabványokhoz (az áthivatkozások miatt a DIN 50 017 szabvány is ide sorolható). Miről is szól a PV1210?

bővebben

Új Defelsko mikroszonda!

Az  EXTRA hosszú F90ES rétegvastagságmérő szonda a Positector 6000-es készülékekhez csatlakoztatható.

bővebben

Magas kopásállóságú mérőszonda erős igénybevételre!

Az új, kopásálló FXS típusjelű mérőszonda Defelsko Positector 6000 rétegvastagság mérő készülékhez ajánlott, elsősorban érdes felületeken történt rétegvastagság mérési feladatokra kínál megfelelő megoldást.

bővebben