testorg partner Győri labor

Pánczél Zoltán a laboratóriumban (Fotó: Moór Dávid) forrás: autopro.hu
Pánczél Zoltán a laboratóriumban (Fotó: Moór Dávid) forrás: autopro.hu

Az Atestor Kft által forgalmazott mérőberendezéseket sok magyarországi labor használja. Ezen laborok egyike az Atestor új vállalkozásának a testORG partner laborja, a győri Széchenyi István Egyetem csomagolás- és anyagvizsgáló laborja.

Tavaly az autopro.hu beszámolt a november 21-i átadásról (CIKK).

Most Dr Pánczél Zoltán egyetemi docenssel készítettek interjút....


Ízelítő a cikkből:

Hogy mi a közös egy pelenkában és egy elektronikus kulcsban? A választ a győri Széchenyi István Egyetem csomagolás- és anyagvizsgáló laborjában találjuk meg.

–  Mindegyikkel! – tömören ez volt a válasza Pánczél Zoltánnak az autopro.hu azon kérdésére, hogy az autóipar mely szereplőivel állnak/álltak kapcsolatban. 

A teljes cikk itt található...

 
 

Klímakamra trend, avagy miért fontos fejlődni?

A különböző környezetszimulációs eszközök élettartalma hosszú, ezáltal működésük során a megfelelő üzembiztosság mellett a mindenkori informatikai előírásoknak is meg kell felelni ezen eszközöknek, nem beszélve felhasználói elvárásokat. Mindezekre nyújt kiváló megoldást az Angelantoni készülékei, az intuitív vezérlőfelület az új készülékekbe már egy beépített 10,1”-os érintőképernyőn is elérhető.

bővebben

Akciós ajánlat univerzális keménységmérőre

Az INNOVATEST gyártó akciót hirdet! A Nemesis 9000-es család egyik tagja, a Nemesis 9001 készülék, mely 1-250 kg terheléstartománnyal rendelkezik, Vickers, Brinell, Rockwell keménységmérésre alkalmas, univerzális keménységmérő a készlet erejéig kedvezményes áron érhető el.  

bővebben

Fenix 200 analóg telepített Rockwell keménységmérő

Itt az új FENIX 200-as család!   A FENIX 200-as család manuális és félautomata Rockwell/Brinell keménységmérőket tartalmaz. Egyszerű kezelés, kedvező ár/érték arány jellemzi. Tekintse meg keménységmérőinket!  

bővebben

Klímakamrák múltja és jövője

Egy érdekes újságcikkre bukkantunk egy archívumban. Az alábbi képen szereplő eredeti hirdetés Olaszországban került feladásra még 1954-ben internet és a modern technika hiányában egy újságban jelent meg.  

bővebben

PV1210 sópermet szabvány

PV1210 sópermet szabvány, avagy amiről érdemes tudni Magyarországon igen népszerű szabványnak számít a PV1210 (VW/Audi)) amely egy kvázi klimatikus elemet tartalmazó sópermet tesztet ír elő. Maga a szabvány nagyon hasonló a VDA 621-415 és az ISO11997 szabványokhoz (az áthivatkozások miatt a DIN 50 017 szabvány is ide sorolható). Miről is szól a PV1210?

bővebben

Új Defelsko mikroszonda!

Az  EXTRA hosszú F90ES rétegvastagságmérő szonda a Positector 6000-es készülékekhez csatlakoztatható.

bővebben