DeFelsko kizárólagos képviselete az ATESTOR Kft.

Örömmel tájékoztatjuk Önöket, hogy több éves együttműködést követően  DeFelsko úgy döntött, hogy 2013. június 1-től a kizárólagos magyarországi képviseletét az ATESTOR Kft. látja el.


Ugyanakkor korábbi forgalmazók a továbbiakban is rendelkeznek majd jogokkal, az Atestor Kft viszonteladójaként.
Együtt erősebbek leszünk, jobb szolgáltatást nyújtunk!

Beszereztünk több demo műszert, amelyeket kérésre szívesen bemutatunk Önnek a telephelyén vagy itt az Atestor irodájában..
A DeFelsko a világ legnagyobb rétegvastagságmérő  berendezések gyártója .
Kérem tekintsék meg kínálatunkat, bármilyen kérdés, kérés esetén keressenek minket!
Üdvözlettel:
ATESTOR Kft.

 
 

Akciós ajánlat univerzális keménységmérőre

Az INNOVATEST gyártó akciót hirdet! A Nemesis 9000-es család egyik tagja, a Nemesis 9001 készülék, mely 1-250 kg terheléstartománnyal rendelkezik, Vickers, Brinell, Rockwell keménységmérésre alkalmas, univerzális keménységmérő a készlet erejéig kedvezményes áron érhető el.  

bővebben

Fenix 200 analóg telepített Rockwell keménységmérő

Itt az új FENIX 200-as család!   A FENIX 200-as család manuális és félautomata Rockwell/Brinell keménységmérőket tartalmaz. Egyszerű kezelés, kedvező ár/érték arány jellemzi. Tekintse meg keménységmérőinket!  

bővebben

Klímakamrák múltja és jövője

Egy érdekes újságcikkre bukkantunk egy archívumban. Az alábbi képen szereplő eredeti hirdetés Olaszországban került feladásra még 1954-ben internet és a modern technika hiányában egy újságban jelent meg.  

bővebben

PV1210 sópermet szabvány

PV1210 sópermet szabvány, avagy amiről érdemes tudni Magyarországon igen népszerű szabványnak számít a PV1210 (VW/Audi)) amely egy kvázi klimatikus elemet tartalmazó sópermet tesztet ír elő. Maga a szabvány nagyon hasonló a VDA 621-415 és az ISO11997 szabványokhoz (az áthivatkozások miatt a DIN 50 017 szabvány is ide sorolható). Miről is szól a PV1210?

bővebben

Új Defelsko mikroszonda!

Az  EXTRA hosszú F90ES rétegvastagságmérő szonda a Positector 6000-es készülékekhez csatlakoztatható.

bővebben

Magas kopásállóságú mérőszonda erős igénybevételre!

Az új, kopásálló FXS típusjelű mérőszonda Defelsko Positector 6000 rétegvastagság mérő készülékhez ajánlott, elsősorban érdes felületeken történt rétegvastagság mérési feladatokra kínál megfelelő megoldást.

bővebben