2017 színe a Greenery

greenery
greenery

A Pantone minden év decemberében meghatározza a következő évre jellemző divatszínt. 2017-ben  egy természetközeli, friss színre esett a választásuk, mely hivatalos nevén a Greenery.Egy frissítő, vitalizáló árnyalat, mely az új kezdeteket jelképezi.

A Greenery egy friss és zamatos sárga-zöld árnyalat mely a tavasz első napjait idézi, mikor a természet zöldje újraéled, helyráll és megújul.  A virágzó lombokat és a külvilág bujaságát illusztrálva a Greenery erősítő tulajdonságai egy erőt adó mély levegő vételére sarkallnak. 

A Greenery a természet semleges színe. Minél inkább elmerülünk a modern életben, annál erősebb a velünkszületett vágyunk arra, hogy elárasszuk magunkat a természeti világ fizikai szépéségével és a vele járó egységgel. Ezt a váltást tükrözi a Greenery árnyalat mindennapokban történő egyre nagyobb elterjedése, beleértve a várostervezést, építészetet, életstílust és a tervezési döntéseket világszerte. A Greenery így a periférián lévő állandóból, egyre inkább az előtérbe kerül. Egy, a világban mindenütt jelenlévő színárnyalat. Egy életigenlő árnyalat. A Greenery a személyes szenvedélyek és egészség hajszolásának emblematikus színe.

"A Greenery 2017-ben utat tör magának, azt a megnyugvást hordozva, melyre a túlzsúfolt társadalmi és politikai közegben sóvárgunk. Kielégíti növekvő vágyunkat a fiatalodásra és felfrissülésre. A Greenery az összekapcsolódást szimbolizálja. Az összekapcsolódást a természettel, egymással és egy nagyobb céllal." - Leatrice Eiseman


 

 
 

Óriási űrszimulációs kamra került telepítésre Oxfordshire-ben

Az Egyesült Királyság eddigi és Európa egyik legnagyobb méretű űrszimulációs tesztkamrája került telepítésre az Oxfordshire-ben található National Satellite Test Facility (NSTF) területén. Az Angelantoni Test Technologies (ACS) által a Rutherford Appleton Laboratory (RAL) számára gyártott berendezés beüzemelésének első fázisa ezzel lezártnak tekinthető.

bővebben

Ascott - Mindig válasszuk az eredetit!

A kétes eredetű, hamisított termékek a kereskedelmi piac egészét behálózzák. A kisebb használati tárgyaktól, ruhaneműktől kezdve, a komolyabb értéket képviselő műszaki cikkekig - kis keresgélés után - gyakorlatilag mindennek megtaláljuk a töredék áron elérhető, ám silányabb minőségű mását. A kép azonban sokszor megtévesztő lehet, hiszen sok esetben a hamis termék a megszólalásig hasonlít eredeti társára, a "rafináltabbak" pedig akár a gyári logóval is ellátják az adott cikket, tovább nehezítve a laikus vásárlók dolgát. Azt gondolhatnánk, hogy ez a tendencia az olyan magas árkategóriát és műszaki összetettséget képviselő termékeknél, mint pl. egy klíma- vagy sópermet kamra, nem érvényes. Az Ascott figyelmeztetése azonban egyértelmű: a kamrák piacán is óvakodnunk kell a másolatoktól.

bővebben

Atlas XenoTest 440 napfényszimulációs készülékek

Sokoldalú, költséghatékony Atlas XenoTest 440 napfényszimulációs készülék

bővebben

Klímakamra trend, avagy miért fontos fejlődni?

A különböző környezetszimulációs eszközök élettartama hosszú, ezáltal működésük során a megfelelő üzembiztosság mellett a mindenkori informatikai előírásoknak is meg kell felelniük, nem beszélve a felhasználói elvárásokról. Mindezekre nyújtanak kiváló megoldást az Angelantoni készülékei, az intuitív vezérlőfelület az új készülékekbe már egy beépített 10,1”-os érintőképernyőn is elérhető.

bővebben

Fenix 200 analóg telepített Rockwell keménységmérő

Itt az új FENIX 200-as család!   A FENIX 200-as család manuális és félautomata Rockwell/Brinell keménységmérőket tartalmaz. Egyszerű kezelés, kedvező ár/érték arány jellemzi. Tekintse meg keménységmérőinket!  

bővebben

PV1210 sópermet szabvány

PV1210 sópermet szabvány, avagy amiről érdemes tudni Magyarországon igen népszerű szabványnak számít a PV1210 (VW/Audi)) amely egy kvázi klimatikus elemet tartalmazó sópermet tesztet ír elő. Maga a szabvány nagyon hasonló a VDA 621-415 és az ISO11997 szabványokhoz (az áthivatkozások miatt a DIN 50 017 szabvány is ide sorolható). Miről is szól a PV1210?

bővebben