blank.png
Új regisztráció

Adatkezelési szabályzat. Az ATESTOR adatkezelésének nem célja, hogy természetes személyek bármilyen személyes adatát bármely személyes adatnak minősülő információját kezelje, tárolja, gyűjtse. Személyes adatot kizárólag az általános udvariassági szabályok értelmében vett formális kapcsolatfelvétel céljából tárol (pl. egyedi megszólítás), de a kommunikációnk során üzleti előfizetők elérhetőségein, üzleti érdeklődők, potenciális partnerek elektronikus, vagy postai címén folytat kommunikációt. Az ATESTOR minderre a regisztráció és egyéb adatrögzítés során felhívja az adatalany figyelmét. ATESTOR nem vállal felelősséget azért, hogyha e tájékoztatás ellenére adatalany természetes személyként, természetes személyre vonatkozó adatokat közöl. ATESTOR számára sem jogosítványok, sem egyéb törvényes forrás, vagy felhatalmazás nem áll rendelkezésre, hogy a megadott adatról eldöntse, személyes adat e, vagy sem, így a regisztrációs szabályzat elfogadásával ATESTOR abban a tudatban rögzíti és kezeli felhasználók adatait, hogy üzleti érdeklődő adataihoz jutott hozzá.

A regisztrációs gombra való kattintással kijelentem, hogy az Atestor Kft Adatkezelési szabályzatát megismertem, elfogadom, üzleti partnerként regisztrálok.

 
 

Alap regisztráció

*Név:
*E-mail:
Jelszó*:
Jelszó mégegyszer*:
Ellenőrző kód

Hírlevél

Évente 2-3 alkalommal az alábbi témákban állítunk össze szakmai hírlevelet. Kérjük válasszon, mely kategóriák iránt érdeklődik!


Hírlevél témák Összes kijelölés
Fémvizsgálatok
Járműipari vizsgálatok
Bevonatok és rétegvizsgálat
Műanyag és gumiipari vizsgálatok
Képzés és tanácsadás
Textilipari vizsgálatok
testORG Projekt. Bérmérés, vizsgálat
Gyógyszeripari vizsgálatok

Részletes adatok

Itt továbbfejlesztheti regisztrációját PARTNER szintre, így a hírleveleken túl más előnyös szolgáltatást is igénybe vehet:

- Termékek megjelölése és a KEDVENCEK közé mentése, hogy bármikor egyszerűen visszakereshesse
- online AJÁNLATKÉRÉS lehetősége
- online FÓRUMBAN vásárlói vélemények és tapasztalatok megosztás

Cégnév:
Részleg/tanszék:
Telefonszám:
Cím
Irányítószám:
Város:
Utca, házszám
 Kapcsolat

1016 Budapest, Aladár utca 19.
Tel.: (+36 1) 319 1 319
Fax.: (+36 1) 319 22 84
info@atestor.hu
TÉRKÉP
Névjegy letöltése

SZERVIZ

VIZSGÁLAT