blank.png
Tartóssági tesztek. Xenon, UV, sópermet, ózon.

 

Tartóssági tesztek. Xenon, UV, sópermet, ózon.

Sópermet, ciklikus korróziós kamra

Kínálatunkban Ascott márkájú sópermet, nedvesköd és ciklikus (sópermet+ nedvesköd+ szárítás) kamrák szerepelnek 120, 450, 1000 literes kivitelben, opciós számítógépes vezérléssel. Ugyancsak a kínálat részét képezik a kéndioxid kamrák is.

UV állóság vizsgálata

A különböző kamrák a valós időjárási körülményeket reprodukálják, ám a gyorsabb mérés érdekében azokat szabályozott módon felerősítik. A vizsgálatok során fontos kérdés a mérések eredmények korrelációja, vagyis az, hogy ezek egymással összehasonlíthatók, reprodukálhatók legyenek.

Xenonlámpás kamra

A berendezések a napfény teljes spektrumát xenonlámpákkal reprodukálják, amelyek festékek, színezékek, műanyagok és textilek károsodásának vizsgálatára nagyon jól alkalmazhatóak. Szabályozható besugárzási teljesítménnyel és esőztető funkcióval ellátott berendezések.

Napelemek, szolár panelek vizsgálata

A napelemek, napkollektorok hő-, fagy- és klímaállóságának vizsgálatára Angelantoni ACS speciális klímakamrákat, walk-in-chambert, és hősokk kamrát ajánlunk partnereinknek.

Hősokk kamra

A hősokk hatás szimulálására több különböző műszaki megoldást fejlesztettek ki. Vannak kamrák, ahol kosárba helyezzük a mintákat, és ez mozog a hideg és meleg kamrák között.

Vannak olyanok, ahol két csapóajtó nyitása-zárása szabályozza a hideg-meleg áramlást a kamrában.

Rázóhenger

A minőségvizsgálat területén a vibrációs terhelést rázóhengerekkel szimulálják.

A rázóhengerek területén forgalmazott termékskála a 9 N-s kisméretű asztali készüléktől a 200 kN –s, akár 250 g gyorsulási teljesítményű készülékig terjed.

Éghetőségi vizsgálatok, égető kamrák

Vízszintes, függőleges,és 45°-os égetőkamra Bunsen-égős tesztekhez.

SDL Atlas termékek!

Ózon kamrák

Az Anseros az 1949 óta úttörője az ózontechnológián alapuló rendszerek építésének. Széles termékspektrumuk, melynek részét képzik ózon generátorok, ózon elemzők stb. Készülékeikkel a legváltozatosabb vizsgálati elvárásoknak is meg lehet felelni.

Kesternich kamrák

A korróziós tesztek között különleges helyet kapott az u.n. Kesternich-teszt vagy más néven kéndioxidos korróziós teszt.

Cégünk Kesternich vizsgálatokra a VLM kamráit ajánlja.

Fogging vizsgáló rendszer

A Fogging-teszt autóipari minőségvizsgálati teszt, amelyet a gépkocsi belsőben felhasznált anyagokon kell elvégezni. A teszt célja a gépkocsiba beépített bőr, műbőr, műanyag és polimer anyagokból esetlegesen kipárolgó anyag mennyiségének meghatározása.Kapcsolat

1016 Budapest, Aladár utca 19.
Tel.: (+36 1) 319 1 319
Fax.: (+36 1) 319 22 84
info@atestor.hu
TÉRKÉP
Névjegy letöltése

SZERVIZ

VIZSGÁLAT