blank.png
KörnyezetállóságVibrációs tesztSzabályozó és mérőrendszer

A rázógép és az erősítő önmagában jelerősítő és gerjesztés funkciókat látnak el. Az erősítő a vezérlő jelet egy szabályozó, mérőrendszertől kapja, amely az összeállított teszt programot olyan elektromos impulzussá alakítja, amelyet a rázórendszer felerősítve játszik le. A rázóhenger viselkedése alapvetően a vezérlőrendszer által keltett jelalak hullámformájától és az erősítés mértékétől függ.

 

A vezérlőrendszer gyártás külön iparág, a TIRA ajánlott partnere a Vibration Research Corporation, amely Egyesült Államokbeli cég és a világ egyik legnagyobbja.

 

A VR9500 vezérlő a Vibration Research legújabb terméke, kifejezetten a Windows Vista/7 megjelenésére optimalizál, könnyen áttekinthető felhasználói felületet biztosít a felhasználó számára. Minden vezérlőre 3 év teljes körű garancia vonatkozik.

A PC-hez való csatlakozáshoz semmilyen külön driver, vagy csatolókártya nem szükséges, a Vibration View 10 programot futtató bármely számítógép képes lehet a rendszer elérésére Ethernet kapcsolaton keresztül. A tesztek indíthatóak, monitorozhatóak, szerkeszthetőek mobil alkalmazásról, emailben, vagy weben keresztül.

A vezérlő moduláris felépítésének köszönhetően akár 128 különálló kommunikációs csatornát képes kezelni és egyidejűleg megjeleníteni egyetlen programban.

             Intuitív menürendszer                                   Könnyen kezelhető, átláthatóvezérlő felület

 

Sine test profile                                                                                       Random test profile

 

Half-sine shock profile                                                                      Square shock profile

 

Triangle shock profile                                                                                Initial peak shock profile

 

Ismerje meg a TIRA rázóhengerét (Bővebben itt: TIRA rázóhenger)

Lehetséges, hogy klímakamra és rázógép egyben legyen? (Bővebben itt: ANYVIB)

Mi az a Vibrációs teszt? (Bővebben itt: Vibrációs teszt)Kapcsolat

Nosztrai Ádám Nosztrai Ádám

Kereskedelmi ügyvezető

SZERVIZ

VIZSGÁLAT